Vámosoroszi Község Önkormányzata

MFP-TFB/2021

Támogatásban részesült a Magyar Falu Program keretében 2021-ben meghirdetett Tanya és falugondnoki buszok beszerzése - 2021 című, MFP.TFB/2021 kódszámú pályázati kírásra benyújtott támogatási kérelműnk.

A kedvezményezett neve:Vámosoroszi Község Önkormányzata
A projekt címe:Falugondnoki szolgálat gépjármű beszerzésének támogatása Vámosorosziban
A szerződött támogatási összeg:14 999 994 Ft.
A támogatás mértéke (%-ban):100%
A projekt azonosító száma:MFP-TFB/2021
A projekt megvalósításának befejezése:-

A projekt rövid összefoglalója

A fejlesztés tárgya 1 db TOVOTA Proace Verso mikrobusz beszerzése. Az Önkormányzat és a fenntartásában működtetett falugondnoki szolgálat már eddig is rendelkezett gépjárművel, de a szolgáltatások magasabb szinten történő biztosítása, iletve az ellátottak körének szükséglet alapú ellátása indokolja ennek a gépjárműnek a cseréjét és egy új, biztonságosabb és gazdaságosabb szolgáltatás biztosítását lehetővé tevő magas színvonalú, alacsonyabb károsanyag kibocsátású és üzemanyagfogyasztású gépjármu beszerzését.

A pályázat hozzájárul a település népességmegtartó és népességnövelő erejének növeléséhez, a fiatalok helyben maradásához. Ezen célok elérésének egyik alappillére a közszolgáltatások fejlesztése, az egyenlőtlenségek mérséklése. A falubusz szolgáltatás támogatása hozzájárul a település hátrányainak mérsékléséhez, az életminőség és a közszolgáltatások elérhetőségének javításához, valamint az ifjúság vidékhez való kötéséhez.

A szolgáltató a pályázat megvalósulása révén személyes szolgáltatások keretében ellátja az egyes szociális alapszolgáltatási feladatok biztosítását, egészségügyi ellátáshoz való hozzájutást, az ellátottak háziorvosi rendelésre, egészségügyi intézménybe történő szállítását, valamint a helyi szociális szükségletek, egyéb szolgáltatási igények, információ közvetítését az önkormányzat és a lakosság között. Feladataként közreműködik az étkeztetésben, a gyermekszállításban, óvodások, iskolások, fiatalok szálításában.


Támogatások


Választás 2024


Vámosoroszi


Önkormányzat


Kapcsolat

Vámosoroszi Község Önkormányzata

4966 Vámosoroszi, Petőfi utca 17.

Tel.: +36 44 368-810, 06 44 368-539

Fax.: 06 44 368-539

E-mail: vamosoroszi.onk@gmail.com



Az oldalon található tartalom Vámosoroszi Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign